Bezlepkový šalát s brokolicou

Martin Synak
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 19. júla 2016
Bezlepkový šalát s brokolicou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g (penne )
200 g
100 g čerstvé
150 g čerstvá
25 ml
25 ml
200 g

Postup

  1. 1

    Bezlepkové penne aj brokolicu uvaríme v slanej vode. Brokolicu po uvarení rýchlo schladíme studenou vodou, aby nestratila farbu.

  2. 2

    Na panvici podusíme pokrájané šampiňóny, papriku a brokolicu. Zmiešame s cestovinami a dochutíme soľou, bielym korením, citrónovou šťavou, olivovým olejom a vrch polejeme bielym jogurtom.

Diskusia k receptu