Bezlepkový šalát s brokolicou
Martin Synak
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 19. júla 2016
šéfkuchár hotela Jánošík**** v Liptovskom Mikuláši, 19. júla 2016

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bezlepkové penne aj brokolicu uvaríme v slanej vode. Brokolicu po uvarení rýchlo schladíme studenou vodou, aby nestratila farbu.
- 2
Na panvici podusíme pokrájané šampiňóny, papriku a brokolicu. Zmiešame s cestovinami a dochutíme soľou, bielym korením, citrónovou šťavou, olivovým olejom a vrch polejeme bielym jogurtom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu