Bryndzou plnený pór s bylinkami

Márió Gombos
šéfkuchár hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 7. októbra 2015 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Bryndzou plnený pór s bylinkamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 min
príprava

Suroviny

2 ks
100 g
1 menší zväzok
250 g
1 menší zväzok
1 menší ks
Tip:
Kúpte si 1. knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Pór očistíme a rozkrájame na asi 10 cm kúsky (zelenú časť nepotrebujeme). Vnútornú časť vyberieme tak, aby nám ostali vonkajšie 3 – 4 vrstvy.

  2. 2

    Čili papriku spolu s petržlenom a medvedím cesnakom rozkrájame na veľmi malé kúsky.

  3. 3

    Všetko rozmiešame s bryndzou, osolíme a okoreníme. Pór plníme zmesou a dáme do chladničky. Pred podávaním rozkrojíme na kolieska.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist