Bryndzou plnený pór s bylinkami
Márió Gombos
šéfkuchár hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 7. októbra 2015
šéfkuchár hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 7. októbra 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pór očistíme a rozkrájame na asi 10 cm kúsky (zelenú časť nepotrebujeme). Vnútornú časť vyberieme tak, aby nám ostali vonkajšie 3 – 4 vrstvy.
- 2
Čili papriku spolu s petržlenom a medvedím cesnakom rozkrájame na veľmi malé kúsky.
- 3
Všetko rozmiešame s bryndzou, osolíme a okoreníme. Pór plníme zmesou a dáme do chladničky. Pred podávaním rozkrojíme na kolieska.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu