Bryndzou plnený pór s bylinkami

Márió Gombos
šéfkuchár hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 7. októbra 2015
Bryndzou plnený pór s bylinkami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

2 ks
100 g
1 menší zväzok
250 g
1 menší zväzok
1 menší ks




Postup

  1. 1

    Pór očistíme a rozkrájame na asi 10 cm kúsky (zelenú časť nepotrebujeme). Vnútornú časť vyberieme tak, aby nám ostali vonkajšie 3 – 4 vrstvy.

  2. 2

    Čili papriku spolu s petržlenom a medvedím cesnakom rozkrájame na veľmi malé kúsky.

  3. 3

    Všetko rozmiešame s bryndzou, osolíme a okoreníme. Pór plníme zmesou a dáme do chladničky. Pred podávaním rozkrojíme na kolieska.

Diskusia k receptu

izabella929
tak s týmto receptom si mi vzal vietor z plachát...dávno som sa chystala na tento recept aj bryndzu mám echt domácu, len nejak času bolo vždy málo...) chválim..krásne!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia