Plnené portobelo s quinoou

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 21. februára 2017
Plnené portobelo s quinoou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
100 g
2 ks
250 g
100 g
1 zväzok

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Quinou varíme podľa návodu pomaly 15 minút (1,5 až 2 diely vody alebo vývaru na 1 diel quinoy) a necháme vychladnúť. Špenát, cherry paradajky, mozzarellu a jarnú cibuľku nasekáme nadrobno. Pridáme vajcia a olivový olej.

  2. 2

    Vychladenú quinou osolíme a okoreníme. Portobelo rozložíme na papier na pečenie, naplníme zmesou a pečieme v rúre predhriatej na 180 °C 25 minút.

Diskusia k receptu