Plnené portobelo s quinoou
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 21. februára 2017
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 21. februára 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Quinou varíme podľa návodu pomaly 15 minút (1,5 až 2 diely vody alebo vývaru na 1 diel quinoy) a necháme vychladnúť. Špenát, cherry paradajky, mozzarellu a jarnú cibuľku nasekáme nadrobno. Pridáme vajcia a olivový olej.
- 2
Vychladenú quinou osolíme a okoreníme. Portobelo rozložíme na papier na pečenie, naplníme zmesou a pečieme v rúre predhriatej na 180 °C 25 minút.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu