Toasty s pečeňovým ragú

Gabriel Kocák
šéfkuchár hotela Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese, 27. septembra 2012
Toasty s pečeňovým ragú
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
300 g
100 g
50 g
45 g
30 ml
4 ks




Postup

  1. 1

    Srdcia a pečeň očistíme a nakrájame na malé kúsky. Šalotku opečieme na masle a pridáme vnútornosti a podlejeme trochou vývaru.

  2. 2

    Dusíme do polomäkka, pridáme koreňovú zeleninu a zahustíme omáčkou demi glace. Dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Na toasty bez kôrok dáme ragú a opečieme ich na spenenom masle.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia