Toasty s pečeňovým ragú
Gabriel Kocák
šéfkuchár hotela Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese, 27. septembra 2012
šéfkuchár hotela Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese, 27. septembra 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Srdcia a pečeň očistíme a nakrájame na malé kúsky. Šalotku opečieme na masle a pridáme vnútornosti a podlejeme trochou vývaru.
- 2
Dusíme do polomäkka, pridáme koreňovú zeleninu a zahustíme omáčkou demi glace. Dochutíme soľou a korením.
- 3
Na toasty bez kôrok dáme ragú a opečieme ich na spenenom masle.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu