Šalát halali

Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 27. augusta 2012
Šalát halali
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
50 g
80 g
120 g, uvarené
100 g
70 g
200 g
120 g
100 g
30 g
trochu




Postup

  1. 1

    Uvarené zemiaky olúpeme a nakrájame na plátky. Jablko, uhorky a mrkvu nakrájame na drobné kocky.

  2. 2

    Majonézu premiešame s nasekanými kaparami a zľahka vmiešame do ostatných surovín.

  3. 3

    Servírujeme na listoch radichia. Na šalát kladieme tenké plátky upečeného jelenieho mäsa a prizdobíme čerstvým rozmarínom. Podávame s tmavým pečivom.

Diskusia k receptu

ejta
A pomaranč a cibuľka ? Tie patria do "ostatných surovín" ? Trochu odfláknutý postup....:-)
liama
A čo ešte to vino? Popijat? A mrkva surova?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia