Šalát halali
Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 27. augusta 2012
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 27. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarené zemiaky olúpeme a nakrájame na plátky. Jablko, uhorky a mrkvu nakrájame na drobné kocky.
- 2
Majonézu premiešame s nasekanými kaparami a zľahka vmiešame do ostatných surovín.
- 3
Servírujeme na listoch radichia. Na šalát kladieme tenké plátky upečeného jelenieho mäsa a prizdobíme čerstvým rozmarínom. Podávame s tmavým pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu