Roládky zo špenátovej omelety a kozieho syra

Juraj Hruška
executive chef resort hotela Altis v Námestove a člen Gourmet klubu, 6. januára 2013
Roládky zo špenátovej omelety a kozieho syra
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
10 g
100 g
10 g
200 g(s bielou plesňou na povrchu)
20 g
50 g
50 g
200 g
200 ml
5 g
50 ml




Postup

  1. 1

    Z vajec a špenátu pripravíme omelety, ktoré ešte teplé naplníme kozím syrom.

  2. 2

    Relish pripravíme tak, že rozpustíme cukor, pridáme cibuľu nakrájanú na kocky a rovnako nakrájanú farebnú papriku. Podlejeme vývarom, osolíme, pridáme kajenské korenie a hrozienka a dusíme do mäkka.

  3. 3

    Pred dokončením podlejeme muštom. Hustota zmesi je podobná ako pri čatní. Relish môžeme dať do malých pohárov a sterilizovať.

Diskusia k receptu

zdezda
Číslo 1, z postupu, určite budem pripravovať v rodine :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia