Roládky zo špenátovej omelety a kozieho syra
Juraj Hruška
executive chef resort hotela Altis v Námestove a člen Gourmet klubu, 6. januára 2013
executive chef resort hotela Altis v Námestove a člen Gourmet klubu, 6. januára 2013
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
6 ks |
|
10 g |
|
100 g |
|
10 g |
|
200 g(s bielou plesňou na povrchu) |
|
20 g |
|
|
|
|
|
50 g |
|
50 g |
|
200 g |
|
200 ml |
|
5 g |
|
50 ml |
|
Postup
-
1
Z vajec a špenátu pripravíme omelety, ktoré ešte teplé naplníme kozím syrom.
- 2
Relish pripravíme tak, že rozpustíme cukor, pridáme cibuľu nakrájanú na kocky a rovnako nakrájanú farebnú papriku. Podlejeme vývarom, osolíme, pridáme kajenské korenie a hrozienka a dusíme do mäkka.
- 3
Pred dokončením podlejeme muštom. Hustota zmesi je podobná ako pri čatní. Relish môžeme dať do malých pohárov a sterilizovať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu