TOP 30 receptov (marec 2020):
Milujete segedín, je to dokázané!

Redakcia Varecha.sk, 4. apríla 2020     12 minút čítania

Máte radi klasiku. Dôkazom toho je víťazný recept marcového kola našej pravidelnej súťaže, ktorým sa stal recept na segedínsky guláš pripravený podľa niekdajších gastronomických noriem ČSN.

Do receptovej súťaže bol automaticky zaradený každý nový recept aj s fotografiou pripraveného jedla, pridaný na náš portál Varecha.sk v termíne od 1. marca 2020 do 31. marca 2020. Zo súťažných receptov sme vytvorili 30-miestny rebríček najpopulárnejších, o ktorých rozhodli užívatelia Varecha.sk. Tí si recepty, ktoré sa im páčili, ukladali do svojich virtuálnych kuchárskych kníh. Podľa počtu uložení sme pripravili nasledujúci rebríček najobľúbenejších marcových receptov.

3.Recept - Domáci chliebVýborný domáci chlieb (fotorecept) 181 kuchárskych kníh
4.Recept - Kakaový koláč Hrnčekový koláč (fotorecept) 179 kuchárskych kníh
5.Recept - Kuracie rezneKuracia bleskovka 155 kuchárskych kníh
6.Recept - Zapekané fašírky Zapekané fašírky po našom 151 kuchárskych kníh
7.Recept - Slané rožkySlané rožky (fotorecept) 141 kuchárskych kníh
10.Recept - Domáce pečivoKysnuté pečivo (fotorecept) 111 kuchárskych kníh
13.Recept - Tvarohové koláče Moravské koláče (fotorecept) 103 kuchárskych kníh
23.Recept - Krémový zákusokKrémové rezy (fotorecept) 71 kuchárskych kníh
25.Recept - Syrové praclíkySyrové praclíky (fotorecept). 69 kuchárskych kníh
26.Recept - Bravčový bôčikBravčový bôčik podľa MMJ 67 kuchárskych kníh

Vyhodnotenie súťaže - vyžrebované recepty mesiaca marec 2020

Z receptov, ktoré sa umiestnili v marcovom rebríčku najobľúbenejších receptov sme vyžrebovali tri, ktorých autori získavajú tieto ceny:



1. cena: Balíček produktov na pečenie od Dr.Oetker získava autor receptu Slané rožky.



2. a 3 cena: Knihu Superpolievky a desiatovník s logom Varecha.sk získavajú autori receptov Mäkučké šišky zo zemiakového cesta a Výborný domáci chlieb.




Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?





Diskusia k článku

kvakac
@ haji (4.4.2020 12:24)

Pripájam sa s tebou ku gratulácií všetko si už napísala, čo som chcel aj ja napísať. Ďakujem za uloženie mojich receptov. Vivat víťazovi @ kimlo.
cesminaz
Blahoželám všetkým umiestneným Top30 :-) a zároveň dakujem za uloženie môjho receptu- nech sa vám jedlo podarí a chutí ;-) @Radost áno volakedy to tak aj bývalo, že cenu dostal výherca s najväčším počtom uložení... A nebolo by od veci ten systém vrátiť späť...už sa @Redakcia nemusí báť že cenu vyhrá zakaždým ten istý.. Príjemný večer všetkým a veľa zdravia :-)
kimlo
Ďakujem všetkým ktorí si uložili tento recept, nejde ani tak o výhru, ale o to že sa takéto recepty šíria medzi ľuďmi, aby sa na ne nezabudlo... priatelia, nie je víťaz ten, kto mám naviac lajkov a uložení, víťazi sú všetci tí ktorí sem prispievajú svojimi odskúšanými a overenými receptami. Len také lákajú k tomu, aby ich vyskúšali aj ostatní varecháči. :-)




 



TOPlist