Recepty, kde je kapary
Penne s aliašskou treskou
Ohlásil sa syn, že po práci aj s priateľku prídu pozrieť ako žijeme. Po práci u...
Rýchle rybie filé zo Sole
Ryba "SOLE" je velmi tenka (taky ploskac) a teda maso z nej je rychlo hotove - max....
Jahňacie karé vo woku na zelenine
Náhodou som v obchode uvidel celkom pekný kúsok jahňacieho karé a hneď som vedel, čo bude...
Jarný zemiakový šalát
Najprv urobíme dresing:Všetky suroviny dobre premiešame , do dresingu pridáme pokrájané uhorky, opláchnuté kapary/ak máte radi olivy,...
Predjedlo z tuniaka
do tuniaka bez nálevu pridajte na drobno pokrájané kyslé uhorky, pokrájanú pažítku, opláchnuté kapary/aby neboli veľmi...
Vaječné ragú
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, zasypeme ju múkou, necháme speniť a postupne za stáleho miešania
prilievame...
Penne con verdure
Cestoviny vždy patrili k mojim favoritom, no v poslednom čase som ich zanedbával. Keď už...
Olivová omáčka so zeleninou
Baklažán, paradajku a papriku nakrájame na kocky, cesnak olúpeme a posekáme. Olivy vykôstkujeme a...
Tartar z kreviet s kaparami
Silvester a vítanie Nového roku je ten správny čas na vychutnanie si extra lahôdok...
Mandľové medailóniky s koreninovou omáčkou
Z bravčovej panenky nakrájame medailóniky, osolíme ich, okoreníme podľa chuti a obalíme v múke, ...
Chobotničky podľa talianskej gazdinky
Spolužiak Pico emigroval pred rokmi ta het zo Slovenska. Po rokoch sa cez varechu. sk vrátil....
Ruské dedičstvo alebo berlínska špecialita
V roku 1980 som bol v Berlíne. Tam mi nesmierne zachutila soljanka. Domorodci z NDR...
Bravčová panenka s tuniakovou omáčkou
Sous-vide je metóda varenia, pri ktorej sa jedlo pripravuje v potravinárskom vrecúšku z PVC, ...
Tuniak s rukolou a parmezánom
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Penne s aliašskou treskou
Ohlásil sa syn, že po práci aj s priateľku prídu pozrieť ako žijeme. Po práci u...

Rýchle rybie filé zo Sole
Ryba "SOLE" je velmi tenka (taky ploskac) a teda maso z nej je rychlo hotove - max....

Jahňacie karé vo woku na zelenine
Náhodou som v obchode uvidel celkom pekný kúsok jahňacieho karé a hneď som vedel, čo bude...

Jarný zemiakový šalát
Najprv urobíme dresing:Všetky suroviny dobre premiešame , do dresingu pridáme pokrájané uhorky, opláchnuté kapary/ak máte radi olivy,...

Predjedlo z tuniaka
do tuniaka bez nálevu pridajte na drobno pokrájané kyslé uhorky, pokrájanú pažítku, opláchnuté kapary/aby neboli veľmi...

Vaječné ragú
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, zasypeme ju múkou, necháme speniť a postupne za stáleho miešania prilievame...

Penne con verdure
Cestoviny vždy patrili k mojim favoritom, no v poslednom čase som ich zanedbával. Keď už...

Olivová omáčka so zeleninou
Baklažán, paradajku a papriku nakrájame na kocky, cesnak olúpeme a posekáme. Olivy vykôstkujeme a...

Tartar z kreviet s kaparami
Silvester a vítanie Nového roku je ten správny čas na vychutnanie si extra lahôdok...

Mandľové medailóniky s koreninovou omáčkou
Z bravčovej panenky nakrájame medailóniky, osolíme ich, okoreníme podľa chuti a obalíme v múke, ...

Chobotničky podľa talianskej gazdinky
Spolužiak Pico emigroval pred rokmi ta het zo Slovenska. Po rokoch sa cez varechu. sk vrátil....

Ruské dedičstvo alebo berlínska špecialita
V roku 1980 som bol v Berlíne. Tam mi nesmierne zachutila soljanka. Domorodci z NDR...

Bravčová panenka s tuniakovou omáčkou
Sous-vide je metóda varenia, pri ktorej sa jedlo pripravuje v potravinárskom vrecúšku z PVC, ...

Tuniak s rukolou a parmezánom
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave