Jarný zemiakový šalát

majsterka - bez fotkymajsterka, 21. marca 2010
4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
100 g
100 g
120 g
10 g
dresing :
40 g
podla potreby
12 g
0,1 g
20 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv urobíme dresing:Všetky suroviny dobre premiešame ,do dresingu pridáme pokrájané uhorky,opláchnuté kapary/ak máte radi olivy,tak ich dajte namiesto kapár/a uvarenú pokrájanú mrkvu,na to dajte umytý,osušený baby špenát.Uvarené zemiaky,neošúpané ,pokrájané na väčšie kocky pridajte k pripraveným surovinám a pomiešajte,podla potreby si ešte šalát dochutíme.Zemiaky dajte do šalátu čo možno najteplejšie,tým prejdu dobre chuťou ostatných surovín.Ak chcete šalát podávať ako hlavné jedlo doplnte ho na tanieri uvareným vajíčkom

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: