Tuniak s rukolou a parmezánom

redakcia - fotkaredakcia, 13. augusta 2009
Tuniak s rukolou a parmezánom
Foto: Pravda: Marek Velček

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

200 g
200 g
50 g




Postup

  1. 1

    Rukolu umyjeme, preberieme, osolíme, okoreníme, prelejeme olivovým olejom a balzamikovým octom a premiešame.

  2. 2

    Parmezán môžeme nastrúhať škrabkou na zeleninu a pridať do šalátu alebo ním len na záver šalát posypať.

  3. 3

    Tuniaka rozdelíme na kúsky, dozdobíme kaparami a servírujeme.

Diskusia k receptu

Vymazať
mircik
1. keď rukolu umyjeme, musíme ju DOKONALE osušiť
2. keď "šéfkuchár" použína tuniaka z konzervy tak to je smutné... :-(




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia