Tuniak s rukolou a parmezánom

redakcia - fotkaredakcia, 13. augusta 2009
Tuniak s rukolou a parmezánom
Foto: Pravda: Marek Velček

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

200 g
200 g
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rukolu umyjeme, preberieme, osolíme, okoreníme, prelejeme olivovým olejom a balzamikovým octom a premiešame.

  2. 2

    Parmezán môžeme nastrúhať škrabkou na zeleninu a pridať do šalátu alebo ním len na záver šalát posypať.

  3. 3

    Tuniaka rozdelíme na kúsky, dozdobíme kaparami a servírujeme.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, , Talianska kuchyňa, Predjedlá, Šaláty, Sezónne jedlá, Letné,

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Vymazať
1. keď rukolu umyjeme, musíme ju DOKONALE osušiť
2. keď "šéfkuchár" použína tuniaka z konzervy tak to je smutné... :-(