Tuniak s rukolou a parmezánom

redakcia - fotkaredakcia, 13. augusta 2009 23:38
Ďalšie recepty »
Tuniak s rukolou a parmezánomFoto: Pravda: Marek Velček

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

4
porcie
10 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rukolu umyjeme, preberieme, osolíme, okoreníme, prelejeme olivovým olejom a balzamikovým octom a premiešame.

  2. 2

    Parmezán môžeme nastrúhať škrabkou na zeleninu a pridať do šalátu alebo ním len na záver šalát posypať.

  3. 3

    Tuniaka rozdelíme na kúsky, dozdobíme kaparami a servírujeme.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist