Penne s aliašskou treskou

oco - fotkaoco, 30. júna 2010

Ohlásil sa syn,že po práci aj s priateľku prídu pozrieť ako žijeme.Po práci u nich to je večer.Oni nás potešia ,že prídu pozrieť Zobraziť celý popisOhlásil sa syn,že po práci aj s priateľku prídu pozrieť ako žijeme.Po práci u nich to je večer.Oni nás potešia ,že prídu pozrieť dôchodcov,my ich potešíme teplou,ľahkou,chutnou večerou,ktorej dokončenie sa dá presne načasovať na čas príchodu vetou ešte 5 minút a budeme večerať.

4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
400 g
500 g
2 PL
80 g
2 ks
2  ks




Postup

  1. 1

    Rozmrazené filety pokrájame na kocky a pokvapkáme citrónovou šťavou,necháme odležať.Kapary nakrájame nadrobno,olivy na koliečka,cibuľu a cesnak nadrobno.Postavíme osolenú vodu na cestoviny.

  2. 2

    Na rozohriatom oleji speníme cibuľu,pridáme cesnak,zamiešame,pridáme kapary a olivy,chvíľu spolu dusíme,Pridáme ryby,paradajkové pyré .Dusíme tak 15 minút,dosolíme,okoreníme,pridáme bazalku.Dbáme na to aby sme tej omáčky mali dosť a dobre prešla cez tie penne.

  3. 3

    Hotové ryby zmiešame s uvarenou cestovinou a podávame posypané nakrájanou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu

bozulka
Dobrý recept,rybu s cestovinou nerobievam,ale čo nebolo môže byť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia