Tarte a la moutarde - Horčicový koláč fotorecept
Necakana navsteva? Listkove cesto je v chladnicke...
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Stacia styri ingrediencie.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Ruru predhrejeme na 200 stupnov. Listkove cesto dame na plech vylozeny papierom na pecenie a potrieme dijonskou horcicou.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Umyte, no neolupane paradajky pokrajame ne tenke kolieska, kapary premyjeme na sitku. Na cesto poukladame do kruhu paradajky a posypeme kaparami.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Kolac pecieme 10 minut pri teplote 200 stupnov, potom teplotu rury znizime a dopecieme ho na 170 stupnoch. Ak mate dva rosty, upecte naraz dve tartes a la moutarde. Minu sa...
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu