Mandľové medailóniky s koreninovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 20. novembra 2009
6
porcií
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
1 ks
100 g
100 g
Omáčka:
100 g
100 g
3 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Z bravčovej panenky nakrájame medailóniky, osolíme ich, okoreníme podľa chuti a obalíme v múke, rozšľahanom vajci nakoniec v mandliach. Takto obalené medailóniky upečieme v panvici s olejom. Upečené podávame s omáčkou z čierneho korenia.

  2. 2

    Omáčka z čierneho korenia: majonézu zmiešame s kyslou smotanou, pridáme na kocky nakrájané rajčiny bez dužiny a kapary. Osolíme, ochutíme zeleným korením a čerstvým kôprom.

  3. 3

    Na tanier pripravíme okrem medailónikov natrhané kúsky šalátu a zalejeme ich koreninovou omáčkou.

Diskusia k receptu

Vymazať
evanaaa
Medailonky by som si dala,ale korenie príliš rada nemám,musela by som urobiť inú prílahu,Ale tam sa píše o omáčke z čieneho korenia a používa sa zelené,nie čierne v tom recepte.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia