Olivová omáčka so zeleninou

redakcia - fotkaredakcia, 5. februára 2010
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
1 ks
1 ks
2 strúčiky
2 PL
1 PL
50 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Baklažán, paradajku a papriku nakrájame na kocky, cesnak olúpeme a posekáme. Olivy vykôstkujeme a nakrájame na plátky.

  2. 2

    Na oleji opečieme cesnak, baklažán, paradajku a papriku. Pridáme olivy, tymian a kapary a dusíme asi 15 minút.

  3. 3

    Potom osolíme a okoreníme. Môžeme podávať s cestovinami. Na záver posypeme nastrúhaným syrom.

Diskusia k receptu

Vymazať
bozulka
Škoda,my sme mali k obedu špagetti so salsou a parmazánom ,všetko ostatné doma mám mohla som vyskúšať,ale čo keď som išla na varechu až po obede.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia