Jelenie mäso

Jelenie mäso ako ingrediencia v receptoch:

  • Tagliatelle s jelením ragú

    Tagliatelle s jelením ragú

    Tento recept je z môjho zamestnania takže z mojej tvorby pracujem ako šéfkuchár v hotely Alt Vent Tyrol v Rakúsku

  • Jelení guľáš

    Jelení guľáš

    konečne som sa dostala k jeleniemu mäsku a tak sa doma vyvárajú dobrotky. Zaručený úspech má vždy práve jelení guľáš.

  • Lazaňový tunel s jelením ragú

    Lazaňový tunel s jelením ragú

    Cibuľu opražíme na oleji, pridáme na malé kocky pokrájanú mrkvu a pomleté jelenie mäso. Opražíme ich a pridáme paradajkový pretlak. Podlejeme červeným vínom a dusíme do mäkka.

  • Jelenie pliecko s tymiánom na červenom víne, na hubách s čučoriedkami

    Jelenie pliecko s tymiánom na červenom víne, na hubách s čučoriedkami

    Nedávno som čakala vzácnu návštevu a čím si ho správne uctiť, bolo pre mňa neuveriteľne ťažké, pretože tou návštevou nebol nik iný ako profesionálny kuchár, ktorý pochodil svet a ja iba obyčajný amatér, ale nakoniec...

  • Recept bez obrázku

    Jelenie ragú na červenom víne

    Tento recept ma naučila pripravovať moja prababka, je veľmi starý a veľmi rada ho varím a zároveň si takto spomínam aj na ňu, robím ho pri slávnostnejších oslavách ako sú narodeniny a rôzne posedenia

  • Recept bez obrázku

    Ragú z diviny

    Recept som si vymyslela pre moje obľúbené jesenné a zimné návštevy. Inšpiroval ma k tomu eintopf môjho nemeckého suseda.

  • Divina na smotane (fotorecept)

    Divina na smotane (fotorecept)

    Toto jedlo varil dnes môj muž a ja som fotila. Keďže máme malú kuchyňu moc fotiek som nespravila zato o to viac som si pochutila na výbornom nedeľnom obede :-)

  • Recept bez obrázku

    Jelení guláš

    Môžem odporučiť varil som ho túto nedeľu a je dobrý.

  • Recept bez obrázku

    Jelenie plátky s borievkovou omáčkou a zelerom

    Z oleja, korenia na divinu, borievok a červeného vína namiešame marinádu. Jelenie mäso nakrájame na medailóniky, naklepeme ich a naložíme aspoň na 3 hodiny do marinády. Potom mäso necháme odkvapkať a opečieme ho z...

  • Recept bez obrázku

    Jelení vývar s knedličkami

    Dobre umyté mäso z jeleňa vykostíme. Očistenú koreňovú zeleninu a cibuľu pokrájame na plátky. Spolu s mäsom ich opražíme na masti, pridáme kosti, zmes krátko podusíme a zalejeme studenou vodou, mierne osolíme a necháme...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist