Foto: jannahalka
Tento recept je z môjho zamestnania takže z mojej tvorby pracujem ako šéfkuchár v hotely Alt Vent Tyrol v Rakúsku
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
0,5 kg z pliecka |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
4 ks |
|
0,2 dcl |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 kg |
|
0.5 l |
|
15 ks |
|
|
Postup
-
1
Čisté jelenie mäso z pleca vložíme na 24 hod do olivoveho oleja s cesnakom a borievkami . Potom ho vyberieme, pokrájame na male kocky.
- 2
Na oleji rozpražíme cibulu pokrájanú na kocky, pridáme pomletu zeleninu z marinady odcedene mäso ktore si osolíme a okoreníme, popražíme, zalejeme červeným vínom a dusíme .
- 3
Pridáme paradajky bylinky a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme lyžicu horčice, cukor, citrónovú šťavu. Podávame s Taglietelle alebo maslovými haluškami ale aj čerstvým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu