Tagliatelle s jelením ragú

jannahalka - bez fotkyjannahalka, 19. novembra 2012

Tento recept je z môjho zamestnania takže z mojej tvorby pracujem ako šéfkuchár v hotely Alt Vent Tyrol v Rakúsku

4
porcie
40 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg z pliecka
1 ks
1 ks
2 ks
2 ks
1 ks
4 ks
0,2 dcl
1 PL
1 PL
1 PL
1 PL
1 kg
0.5 l
15 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Čisté jelenie mäso z pleca vložíme na 24 hod do olivoveho oleja s cesnakom a borievkami . Potom ho vyberieme, pokrájame na male kocky.

  2. 2

    Na oleji rozpražíme cibulu pokrájanú na kocky, pridáme pomletu zeleninu z marinady odcedene mäso ktore si osolíme a okoreníme, popražíme, zalejeme červeným vínom a dusíme .

  3. 3

    Pridáme paradajky bylinky a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme lyžicu horčice, cukor, citrónovú šťavu. Podávame s Taglietelle alebo maslovými haluškami ale aj čerstvým chlebom.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: