Jelení kotlík s hubami

Andrej Kroneraff
sous–chef hotela Mikado v Nitre, 15. marca 2015 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Jelení kotlík s hubamiFoto: Robert Hüttner
4
porcie
15 min
príprava
100 min
tepelná úprava

Suroviny

600 g (orez alebo pliecko)
1 hrsť
10 bobuliek
5 bobuliek
3 ks
2 PL
2 PL (alebo olej)
1 PL
TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    Na masti urestujeme cibuľu, pridáme mäso nakrájané na kocky a opečieme spolu s korením. Znížime teplotu, pridáme huby a brusnice a mäso necháme pustiť vlastnú šťavu.

  2. 2

    Asi po pol hodine podlejeme vodou do polovice výšky mäsa a dusíme domäkka. Tekutiny musí byť stále len toľko, aby bol guláš hustý a nemuseli sme ho ničím zahusťovať. Nakoniec dochutíme soľou a môžeme ešte pridať brusnice.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist