Jelení kotlík s hubami
Andrej Kroneraff
sous–chef hotela Mikado v Nitre, 15. marca 2015
sous–chef hotela Mikado v Nitre, 15. marca 2015

Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
100 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masti urestujeme cibuľu, pridáme mäso nakrájané na kocky a opečieme spolu s korením. Znížime teplotu, pridáme huby a brusnice a mäso necháme pustiť vlastnú šťavu.
- 2
Asi po pol hodine podlejeme vodou do polovice výšky mäsa a dusíme domäkka. Tekutiny musí byť stále len toľko, aby bol guláš hustý a nemuseli sme ho ničím zahusťovať. Nakoniec dochutíme soľou a môžeme ešte pridať brusnice.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu