Jelení guláš

peter64 - fotkapeter64, 8. decembra 2009

Môžem odporučiť varil som ho túto nedeľu a je dobrý.

75-120 minút
tepelná úprava

Suroviny

1000 g
2 ks
2-3 strúčiky
1-2 dl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na rovnaké kúsky. Na masti opražíme cibuľu,pridáme papriku a zalejeme vývarom alebo horúcou vodou.

  2. 2

    Osolené,okorenené mäso vložíme do vývaru,pridáme prelisovaný cesnak a dusíme.Ak je to potrebné,podlievame vývarom,alebo vodou.

  3. 3

    Dusíme 1,5-2 hodiny. Keď je mäso mäkké,pridáme majoránku,zahustíme múkou a povaríme.Nakoniec prilejeme červené víno a prehrejeme. Podávame s chlebom. Ja som si k tomu spravil nakerle.Keď že mám dijetu tak som to pripravoval bez masti a cibuli len na vlastnej šťave a je to tiež dobré.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: