Jelení guláš

peter64 - fotkaPeter64, 8. decembra 2009 8:45
Ďalšie recepty »

Môžem odporučiť varil som ho túto nedeľu a je dobrý.

75-120 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso pokrájame na rovnaké kúsky. Na masti opražíme cibuľu,pridáme papriku a zalejeme vývarom alebo horúcou vodou.

  2. 2

    Osolené,okorenené mäso vložíme do vývaru,pridáme prelisovaný cesnak a dusíme.Ak je to potrebné,podlievame vývarom,alebo vodou.

  3. 3

    Dusíme 1,5-2 hodiny. Keď je mäso mäkké,pridáme majoránku,zahustíme múkou a povaríme.Nakoniec prilejeme červené víno a prehrejeme. Podávame s chlebom. Ja som si k tomu spravil nakerle.Keď že mám dijetu tak som to pripravoval bez masti a cibuli len na vlastnej šťave a je to tiež dobré.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist