Jelení guláš
Jelení guláš

Jelení guláš

vlastadorisa - fotkavlastadorisa, 3. novembra 2024
Jelení guláš
Foto: Vlastadorisa

Dostala som jeleninu, bolo napísané… na guláš. Tak som uvarila guláš.

3
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g (na guláš)
2 ks
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
3 PL
1 ks
podľa chuti (pretlak)
2 ks




Postup

  1. 1

    Jelenie mäso nakrájame na väčšie kúsky. Boli tam aj rebrá, ktoré som spolu s nakrájaným mäsom umyla a osušila.

  2. 2

    V hrnci na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridame mäso a zarestujeme ho.

    Jelení guláš - obrázok 2
  3. 3

    Osolíme, okorenime všetkými koreniami, podlejeme vodou a dusíme.

  4. 4

    Po čase pridáme očistené a na kocky nakrájané zemiaky. Varíme, kým aj mäso aj zemiaky sú uvarené. Niektoré zemiaky sa rozvaria a pekne guláš zahustia. Podávame s chlebíkom.

  5. 5

    Dobrú chuť.

    Jelení guláš - obrázok 5

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia