Foto: Vlastadorisa
Dostala som jeleninu, bolo napísané… na guláš. Tak som uvarila guláš.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
600 g (na guláš) |
|
2 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
3 PL |
|
1 ks |
|
podľa chuti (pretlak) |
|
2 ks |
|
Postup
-
1
Jelenie mäso nakrájame na väčšie kúsky. Boli tam aj rebrá, ktoré som spolu s nakrájaným mäsom umyla a osušila.
- 2
V hrnci na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridame mäso a zarestujeme ho.
- 3
Osolíme, okorenime všetkými koreniami, podlejeme vodou a dusíme.
- 4
Po čase pridáme očistené a na kocky nakrájané zemiaky. Varíme, kým aj mäso aj zemiaky sú uvarené. Niektoré zemiaky sa rozvaria a pekne guláš zahustia. Podávame s chlebíkom.
- 5
Dobrú chuť.
Tiež jelení guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu