Hladká

Recepty, kde je hladká

prazdny

Ryba s rajčiakovou omáčkou

Hlavné jedlá

Očistenú zeleninu pokrájanú na plátky, celé čierne korenie, citrónovú kôru, bobkový list a soľ...

prazdny

Teľacie ragú so špargľou

Hlavné jedlá

Mäso odblaníme, umyjeme, nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody. K polomäkkému...

prazdny

Kuracie prsia s brokolicou

Kuracie mäso

Kuracie prsia pokrájame na plátky, potrieme citrónovou šťavou, posolíme, okoreníme, potom pokrájame na...

prazdny

Dusené kuracie prsia so šampiňónovou omáčkou

Kuracie mäso

Umyté mäso nakrájame na rezance, pridáme nakrájané šampiňóny, soľ, vegetu a mleté čierne korenie....

prazdny

Grilovaná panenka s chrenovou omáčkou wasabi

Bravčové mäso

Bravčovú panenku očistíme, opláchneme, osušíme, osolíme a okoreníme. Opečieme na troške oleja zo...

prazdny

Skvelé tortellini

Cestoviny

Z múky, 2 vajec, soli, 3 PL oleja a 6 PL vlažnej vody vypracujeme...

prazdny

Špenátové halušky so syrom

Cestoviny

Špenát pokrájame nadrobno (alebo necháme rozmraziť a vytlačíme z neho prebytočnú vodu), pridáme oba druhy múky, ...

prazdny

Zapekané makaróny v syrovom kréme

Cestoviny

Makaróny polámeme na kúsky a uvaríme ich v osolenej vode. Tvrdý syr postrúhame, rajčiny pokrájame...

prazdny

Cestoviny s hríbmi a kukuricou

Cestoviny

Cestoviny uvaríme v osolenej vode, do ktorej sme pridali 2 kl oleja, aby sa nám...

prazdny

Vrtuľky s krabiou omáčkou

Cestoviny

Cestoviny dáme uvariť podľa návodu v slanej vode. V kastróliku dáme na olej speniť cibuľu, ...

prazdny

Ovocné pokušenie

Dezerty

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Jahodová polievka

Dezerty

Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

prazdny

Lahodný šunkový nákyp k mäsu

Bravčové mäso

Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro

prazdny

Slaný krokodíl

Bravčové mäso

Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro

prazdny

Sviečková na smotane

Hovädzie mäso

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Lievance s lekvárom a kyslou smotanou

Dezerty

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Bramboračka

Bezmäsité jedlá

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Linecké srdiečka

Koláče

Múku, práškový cukor, vanilkový cukor, sódu bikarbónu, žĺtky a jedno vajce a maslo...