Babičkin ľahký múčnik

redakcia - fotkaredakcia, 16. februára 2010

Náplň

Suroviny

4 ks
2 vrchovaté PL
2 vrchovaté PL
4 PL
 štipka
1 PL
Náplň:
0,5 kg
1 vrecko
2-3 PL
1 ks
300 ml




Postup

  1. 1

    Bielky s trochou soli ušľaháme na sneh. V druhej mise vyšľaháme žĺtky s cukrom na penu. Potom pridáme obe múky a sneh. Jednu polovicu cesta vylejeme do tortovej vymastenej a vysypanej formy, druhú polovicu dochutíme kakaom a vylejeme na svetlé cesto.

  2. 2

    Pečieme približne 10 minút. Náplň: v mise vyšľaháme vanilkový pudingový dezert, zmiešame ho s jogurtom a cukrom. Na mierne vychladnutý korpus nanesieme náplň a dáme do chladničky uležať (najmenej 6 hodín).

  3. 3

    Zdobíme strúhanou čokoládou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia