Náplň
Suroviny
| 4 ks |
|
| 2 vrchovaté PL |
|
| 2 vrchovaté PL |
|
| 4 PL |
|
| štipka |
|
| 1 PL |
|
| Náplň: | |
| 0,5 kg |
|
| 1 vrecko |
|
| 2-3 PL |
|
| 1 ks |
|
| 300 ml |
|
Postup
-
1
Bielky s trochou soli ušľaháme na sneh. V druhej mise vyšľaháme žĺtky s cukrom na penu. Potom pridáme obe múky a sneh. Jednu polovicu cesta vylejeme do tortovej vymastenej a vysypanej formy, druhú polovicu dochutíme kakaom a vylejeme na svetlé cesto.
- 2
Pečieme približne 10 minút. Náplň: v mise vyšľaháme vanilkový pudingový dezert, zmiešame ho s jogurtom a cukrom. Na mierne vychladnutý korpus nanesieme náplň a dáme do chladničky uležať (najmenej 6 hodín).
- 3
Zdobíme strúhanou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu