Hubová omeleta

sandra - fotkasandra, 22. februára 2010

Suroviny

200 g
3 ks
250 ml
250 g
50 g




Postup

  1. 1

    Sterilizované huby v slanom náleve chvíľu podusíme na masle s korením, paprikou a cesnakom (podľa potreby pridáme i soľ).

  2. 2

    Medzitým z múky, mlieka, vajec a kečupu pripravíme cesto na omelety.

  3. 3

    Na rozpálenom tuku opražíme omelety a pred servírovaním potrieme hubovou plnkou, preložíme a doplníme zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

Vymazať
slnieckosom
Skvelý recepis! :-))) Si tiež veľmi šikovné žieňa a patríš tu medzi moje "varechy -favoritky".. :-))) Ďakujem za - pre mňa - niečo nové :-))
Vymazať
jozefj
sandratamer Huby môžem konzumovať stále . Ďakujem za výborný recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia