4
porcie
porcie
Postup
-
1
Mäso nakrájame na 4 rezne. Do väčšieho igelitového vrecka vložíme doštičku na klepanie a nasypeme strúhanku. Na strúhanke naklepeme rezne z obidvoch strán. Naklepané rezne namočíme v rozšľahaných osolených vajíčkach a opečieme ich na oleji z obidvoch strán.
- 2
Vo väčšom kastróle opečieme na troche oleja nadrobno nasekanú cibuľu, zaprášime ju múkou a podlejeme trochou studenej vody. Pridáme kečup, horčicu, korenie a trocha vegety. Potom pridáme opečené rezne a prikryté ich udusíme domäkka.
- 3
Počas dusenia rezne občas obrátime a podľa potreby podlievame. Podávame so zemiakovou kašou a dusenou zeleninovou oblohou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu