Hovädzie na horčici a kečupe

redakcia - fotkaredakcia, 26. februára 2010
4
porcie

Suroviny

600 g
2 ks
1 PL
1 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na 4 rezne. Do väčšieho igelitového vrecka vložíme doštičku na klepanie a nasypeme strúhanku. Na strúhanke naklepeme rezne z obidvoch strán. Naklepané rezne namočíme v rozšľahaných osolených vajíčkach a opečieme ich na oleji z obidvoch strán.

  2. 2

    Vo väčšom kastróle opečieme na troche oleja nadrobno nasekanú cibuľu, zaprášime ju múkou a podlejeme trochou studenej vody. Pridáme kečup, horčicu, korenie a trocha vegety. Potom pridáme opečené rezne a prikryté ich udusíme domäkka.

  3. 3

    Počas dusenia rezne občas obrátime a podľa potreby podlievame. Podávame so zemiakovou kašou a dusenou zeleninovou oblohou.

Diskusia k receptu