Som mäsiarka a pracovala som na bitunku, v chlapskom kolektíve som sa naučila všelijakým fígľom z mäsom, ale aj druhy mäsa nie je Zobraziť celý popisSom mäsiarka a pracovala som na bitunku, v chlapskom kolektíve som sa naučila všelijakým fígľom z mäsom, ale aj druhy mäsa nie je žiadny problém spracovať. Vegoš so mňa nikdy nebude, nakoľko držím úž diétu asi dva roky zo zdravotných dôvodov , podarilo sa mi schudnúť 45 kg, áno tlak sa upravil, mám sa fajn isté problémy zostali doživotne nikdy sa nevzdám zhrešiť dobrým jedlom aspoň raz za dva týždne – potom mám výčitky svedomia, preto Vám chcem ukázať aj nezvyčajné- ale výborné.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Býčie žľazy – rozkrojíme po dľžke v strede, nájdeme prieduchy – všetky treba vyrezať, opláchneme v studenej vode, nakrájame na kocky, namočíme do mlieka asi na 1 hod., dáme do chladničky. Cibuľu si nakrájame na jemno, opražíme do bleda , pridáme scedené nakrájané kocky, osolíme, okoreníme podľa potreby, keď sa voda vydusí ešte podlejeme, tak aby sme kocky mali zaliate, dusíme pridáme červenú papriku- kto má rad pikantné dajte čili, nezdráhajte sa ochutnať či je mäso mäkké – nezje Vás – Váš obed, zahustíme múkou, ja nechávam vydusiť a nezahusťujem . Podávam z chlebom celozrnným. Toto jedlo je diétne , keď ešte máte problém sa najesť , myslite na hnusákov ktorý Vám ublížili „sused, bývalí , šéf, ........“
- 2
Môžete mäsko pripraviť ako rezne sú výborné. Túto diétku robým keď čakám sestru. Podávam aj ako pochutinu z hriankou. Kočky skúste a uvidíte.
- 3
Fotky pridám v sobotu- 27. 2.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Štrúdlové cesto, neviem, ja málo robím štrúdle, a keď, tak si kúpim buď lístkové cesto, alebo hotové štrúdlové, aj keď mám veľa receptov popísaných.
je to výborné jedlo, je to niečo iné ako klasické mäsko. Myslím, že netreba
myslieť na tých všetkých hnusákov a jedlo si poriadne vychutnať,
avšak musí to byť mierne pikantné. Ďakujem, že si ma inšpirovala.