30 ks
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Múku, cukor, mlieko, olej, 2 celé vajcia, prášok do pečiva a sódu bikarbónu spolu zmiešame na riedke cesto, ktoré si rozdelíme na dve časti. Do jednej primiešame kakao.
- 2
Z tvarohu, rumu a žĺtkov vymiešame krémovú masu. Na záver primiešame hrozienka vopred namočené v rume, alebo sirupe.
- 3
Formu na mafinky si vymastíme a a približne do výšky jednej štvrtiny do nej ponalievame cesto s kakaom. Na cesto nanesieme po čajovej lyžičke tvarohového krému a zalejeme približne do výšky troch štvrtín cestom bez kakaa.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu