Zeleninový mletý rezeň
Ladislav Németh
šéfkuchár z reštaurácie La Fiamma v Bratislave, 26. februára 2010
šéfkuchár z reštaurácie La Fiamma v Bratislave, 26. februára 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol a mrkvu očistíme, nakrájame a dáme variť do slanej vody do polomäkka. Scedíme necháme vychladnúť. Nastrúhame cuketu a miešame spolu hráškom so všetkou zeleninou. Dochutíme soľou a korením.
- 2
Pridáme 1 vajíčko, hladkú múku, čerstvo nasekanú bazalku a podľa potreby aj strúhanku.
- 3
Obalíme v trojobale a vypražíme na rozohriatom oleji. Posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, parmezánom a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu