Záhradnícke rezne

redakcia - fotkaredakcia, 26. februára 2010

Suroviny

400 g
1 PL
40 g
1 PL
1 ks
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zadné hovädzie mäso pokrájame na rezne a naklepeme. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a poprášime hladkou múkou. Prudko opražíme na rozohriatej masti z oboch strán. Podlejeme mäsovým vývarom, prikryjeme a dusíme do polomäkka.

  2. 2

    Na druhej panvici rozohrejeme olej, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a speníme. Koreňovú zeleninu očistíme, pokrájame na hranolčeky a dáme na cibuľu opražiť. Opraženú zeleninu pridáme k mäsu a dodusíme.

  3. 3

    Rezne podávame so zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.

Diskusia k receptu