Jablková roláda

redakcia - fotkaredakcia, 17. februára 2010
20 minút
príprava
8-10 minút
na 200 °C

Suroviny

4 ks
150 g
6 PL
380-400 g




Postup

  1. 1

    Vajcia s cukrom vyšľaháme na hustú penu a zľahka do nej vmiešame múku. Jablká rovnomerne rozprestrieme na plech vyložený papierom na pečenie.

  2. 2

    Posypeme škoricou a posekanými orechmi. Na jablká nalejeme cesto a rovnomerne ho rozotrieme. Vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia a upečieme doružova (asi 8 minút).

  3. 3

    Horúci plát preklopíme papierom nahor, papier odstránime a roládu zvinieme. Po vychladnutí pocukrujeme a krájame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia