Spôsob prípravy

Podrobnejšie členenie

Domáca pekáreň 253 receptov
Dusené 5530 receptov
Eintopf 238 receptov
Grilované 1307 receptov
Kvasenie 47 receptov
Mikrovlnka 116 receptov
Na pare 415 receptov
Oprážané 6450 receptov
Parný hrniec 193 receptov
Pečené 30955 receptov
Pomalý hrniec 65 receptov
Raw
(surové)
493 receptov
Studené pokrmy 5080 receptov
Sušenie 123 receptov
Tlakový hrniec 90 receptov
Varené 14325 receptov
Vyprážané 2591 receptov
Wok 270 receptov
Zapekané 2211 receptov
Zaváraniny 1044 receptov


Spôsob prípravy

prazdny

Zemiaky plnené bryndzou

Hlavné jedlá

Toto jedlo je veľmi rýchle a sýte. Môžete ho použiť aj ako predjedlo, či hlavné...

prazdny

Plnené zemiaky so šunkovo-syrovou plnkou

Hlavné jedlá

Dnes na obed to boli zemiaky, ktoré boli plnené.

prazdny

Rýchle hovädzie Stroganoff

Hovädzie mäso

Stroganoff-ruská klasika s tisíckou tvárí. Ja vám predstavujem moje obľúbené hovädzie strofanoff so šampiňónmi, kyslými...

prazdny

Pečená plnená paprika s dusenou ryžou

Bezmäsité jedlá

Takto upravenú papriku podávam aj samostatne alebo ako prílohu k rôzne upravenému mäsu, najmä k nedeľnému...

prazdny

Plnená paprika po viedensky

Bezmäsité jedlá

Chcem sa s vami podeliť o môj kulinársky zážitok z Viedne.

prazdny

Chlieb

Bezmäsité jedlá

Pridávam sem môj ďalší recept na výborný chlebík.

prazdny

Krúpy salašnícke

Bravčové mäso

Toto jedlo som sa naučil robiť u známeho. Je bača a toto ma veľmi rád...

prazdny

Hríbová nátierka

Bezmäsité jedlá

Keďže sa blíži sezóna uverejňujem recept na domácu hríbovú pomazánku. Verte, mám ju od starého hubára, odvtedy...

prazdny

Slivkový lekvár

Dezerty

Bola som ešte dieťa, keď som ostatnýkrát zažila varenie lekváru v kotli na dvore. Keďže...

prazdny

Piškótový korpus z 10 vajec

Dezerty

Tento korpus pekávam na veľkom hlbokom plechu. Možnože niekto povie, že na tom nieje nič...

prazdny

Jednoduchá pražená čínska ryža

Bezmäsité jedlá

Olej dáme na panvicu a rozžeravíme. Pridáme ryžu a opečieme podľa chuti.

prazdny

Rýchla panvička

Cestoviny

Sáčky s polievkami otvoríme a slíže vložíme do misky. Zalejeme horúcou vodou z varnej konvice tak, aby...

prazdny

Slivkový koláč

Koláče

Viem že tých slivkových koláčov je tu habadej, ale nedalo mi, nepodeliť sa s tým mojím,...

prazdny

Kapustové halušky

Hlavné jedlá

Halušky: zemiaky si nastrúhame pridáme hladkú múku, vodu, soľ a jedno vajce. Urobíme si...

prazdny

Morčacie stehno na suchohríboch

Hlavné jedlá

Hríby vložíme do hrnčeka a zabaríme vriacou vodou, necháme napučať. Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky....

prazdny

Miešaný letný šalát

Bezmäsité jedlá

Naša chutná domáca klasika z letných šalátov, robievam z čerstvých paradajok, zelenej papriky, uhorky...

prazdny

Domáce bravčové karé v hruškovo-smotanovom cestíčku

Bravčové mäso

Náš nedeľný obed. veľmi chutné rezníky so zemiakovou kašou.

prazdny

Segedínsky guláš s kôprom

Bravčové mäso

Vyborný chuťou, proste letný segedínsky guláš. tento recept som nefotila.

prazdny

Šťavnaté rolky z krkovičky

Bravčové mäso

Tento recept je veľmi vďačný na prípravu, ponúka nám množstvo kombinácii a fakt chutí. Môžeme ho kombinovať...

prazdny

Jahňací chrbát s tekvicou a so šúľancami

Hlavné jedlá

Nie draho, pritom však chutne a pestro – tak varili liptovské babičky a my profesionáli...

prazdny

Pečený Katsu Curry

Bravčové mäso

Aj v japonsku maju cudne jedla, tzv. Yōshoku- pojaponstene europske. https://en. wikipedia. org/wiki/Y%C5%8Dshoku ...

prazdny

Krupicový koláč

Dezerty

Recept je ľahký, každý si ho môže upraviť podľa svojej chuti:-) Ja si ho pamätám zo školskej...

prazdny

Rezy z lesného ovocia

Dezerty

Veľmi chutné rezy s tvarohovým krémom v spojení s ovocím lesná zmes, ktorý na maškrtnosti dopĺňa...

prazdny

Bravčová krkovička v zemiakovom cestičku s pivným syrom a brusnicovou omáčkou

Bravčové mäso

Toto jedlo robievame na narodeninové oslavy. Účel je v tom aby rezeň bol čo najväčší...

prazdny

Pikantná baklažánovo-paprikovo-paradajková nátierka

Bezmäsité jedlá

Jednoduchá a veľmi chutná pikantná nátierka z baklažánu, kápie a paradajok.