
Sicílska caponata
Caponata sa na talianskom ostrove Sicília podáva ako zeleninové predjedlo alebo ako príloha k mäsu aj rybám....

Moravský vrabec s dusenou novou hlávkovou kapustou
Dnešný obed nám veľmi chutil aj bez pridávania múky...

Jednoduchá ryža s tuniakom
Tento recept na tuniakovo-ryžový pokrm je perfektným riešením, keď si chcete pripraviť chutnú večeru bez starostí a s maximálnym využitím toho, čo máte doma....

„Riziko“ z kuracieho mäsa – nepravé rizoto v mojej verzii
Rizoto: Kuracie stehná zbavím kože a vykostím. Mäso z nich nakrájam na kocky. V nepriľnavom...

Huby s Nivou
V sezóne lesné, v zime z obchodu. V oboch prípadoch rýchlo hotové a chutné....

Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
Tento recept je u nás veľmi obľúbený. Moji chlapci ho zbožňujú. Dokonca aj svokra toto...

Fazuľka s medvedím cesnakom
Medvedí cesnak sa dá použiť aj inak ako na pesto, omáčku a pod....

Rybacie filety s omáčkou z medvedieho cesnaku
Medvedí cesnak v období jeho rastu sa dá využiť aj na omáčku.

Cestoviny s cuketou a čínskou kapustou
Čínska kapusta je veľmi chutná zelenina. Dá sa použiť na akýkoľvek pokrm, od šalátov cez prílohy, polievky......

Kuracie prsia s mrkvou a hráškom
Na troche oleja jemne osmažíme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Pridáme nakrájané kuracie prsia (poprípade iné...

Jelenie ragú
Robil som jelenie ragú podľa Boise. Odložil som si 200 g jelenieho stehna, aby som mohol vyskúšať jelenie ragú aj podľa Taponapo...

Pohánka so šampiňónmi a s baby špenátom
To, že pohánka bola obľúbená a vďaka zdraviu prospešným látkam využívaná v pokrmoch našich predkov je známe asi všetkým....

Fantastické bravčové stehno v horčicovej omáčke
Mäso nakrájame na rezne a naklepeme z oboch strán. Osolíme, okoreníme a potrieme horčicou taktiež...

Divina s kokosovou omáčkou
Výborná a „exotická“ divina. Recept som objavila sama a teda neľutujem, že som to skúsila,...

Kuracie stehná na ázijsky spôsob s ryžou
K ázijským receptom sa najlepšie hodí jazmínová ryža, ktorá je nádherne voňavá a sypká. Skúste ju podávať s kuracími kúskami dusenými v sójovej omáčke....

Kuskus s paradajkami a mozzarellou
Kuskus sa dá pripraviť na akýkoľvek spôsob. Jeho výhodou je veľmi rýchla príprava. Tentokrát je...

Plnený morčací závin delikates
Šťavnatý morčací závin sa dá podávať s ryžou alebo so zemiakmi, ale aj na studeno na...

Srbské rizoto
Vynikajúce srbské rizoto z jednej panvice, ideálne s ryžou SOS Classic. Tento recept pre vás...

Ryža biryani s kuracím mäsom
Objavte tradičné jedlo z Ománu. Ryža biryani sa pripravuje s mäsom, jahňacím alebo kuracím, ...

Ryža so špenátom a cícerom
Ryža so špenátom a cícerom je vyvážené a zdravé jedlo, ktoré spája chuťové ingrediencie s jednoduchou prípravou....

Ryža so zeleninou
Ryža so zeleninou je všestranný, výživný a lahodný recept, ideálny pre tých, ktorí hľadajú zdravú variantu bez toho, aby sa vzdali chuti....

Kapusta s vlašskými orechmi a tofu
Kapusta bola v slovenskej kuchyni odjakživa veľmi používanou zeleninou. Väčšinou sa používa zvlášť biela a zvlášť červená. Ono to ide ale spojiť do jedného a výsledná chuť je výborná....

Treska s hubami shimeji
Shimeji je výborná huba pochádzajúca z Ázie. Je nielen chutná, ale podľa starej čínskej medicíny...

Lososová miska
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Chutný recept s lososom, hotový do pol hodiny? Vyskúšajte lososovú misku - je rýchla a jednoduchá na prípravu, obsahuje kopec zdravých surovín, ktoré zároveň poskytnú delikátne súznenie chutí....

Segedínský guláš
Pliecko nakrájame na kocky, cibuľu nadrobno. V tlakovom hrnci rozohrejeme bravčovú masť, na nej...