Wok rezance s tofu
Foto: shanshi
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Údené tofu nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na krúžky a cesnak na jemno nasekáme. Brokolicu rozdelíme na malé ružičky.
- 2
Olej rozpálime na panvici, tofu osmažíme a dáme bokom. Do výpeku z tofu pridáme cibuľu, cesnak a brokolicu. Všetko spolu osmažíme za stáleho miešania, približne 7 minút.
- 3
Fazuľové klíčky zlejeme a pridáme k ostatnej zelenine. Zalejeme 200 ml vody a primiešame Wok rezance. Jedlo dochutíme pikantnou čili omáčkou, sójovou omáčkou a soľou. Zeleninu s rezancami dobre premiešame a 2-3 minútky spolu osmažíme. Podávame posypané s nakrájaným tofu.
- 4
Shan'shi Tip: Tieto pikantné wok rezance výborne chutia s bambusovými výhonkami, plátkami mrkvy, strukmi alebo s hubami, jarnou cibuľkou a cuketou.
Tiež tofu:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu