Wok rezance s tofu
príprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL |
|
1 pohár (300 g) |
|
125 g |
|
2 PL |
|
4 PL |
|
|
|
150 g |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
200 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Údené tofu nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na krúžky a cesnak na jemno nasekáme. Brokolicu rozdelíme na malé ružičky.
- 2
Olej rozpálime na panvici, tofu osmažíme a dáme bokom. Do výpeku z tofu pridáme cibuľu, cesnak a brokolicu. Všetko spolu osmažíme za stáleho miešania, približne 7 minút.
- 3
Fazuľové klíčky zlejeme a pridáme k ostatnej zelenine. Zalejeme 200 ml vody a primiešame Wok rezance. Jedlo dochutíme pikantnou čili omáčkou, sójovou omáčkou a soľou. Zeleninu s rezancami dobre premiešame a 2-3 minútky spolu osmažíme. Podávame posypané s nakrájaným tofu.
- 4
Shan'shi Tip: Tieto pikantné wok rezance výborne chutia s bambusovými výhonkami, plátkami mrkvy, strukmi alebo s hubami, jarnou cibuľkou a cuketou.
Tiež tofu:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu