![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bučiansky plnený kapor
Ryby umyjeme, odstránime hlavu, cez otvor vyberieme vnútornosti, očistíme a umyjeme. Potom ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bertin kapor v kapuste
Narezanú cibuľu osmažíme na oleji, pridáme natenko narezanú kapustu a dusíme do zmäknutia.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapor na zelenine
Kapra očistíme, umyjeme, zbavíme hlavy a naplníme 2 očistenými a na kolieska nakrájanými cibuľami a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Staročeský šalát z kapra
Varené mäso zbavené kostí rozoberieme na kúsky, pridáme polovicu nadrobno pokrájanej cibule, hrášok a majonézu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polievka z úhora s ryžou
Z kože stiahnutého úhora odstránime chrbticu a nakrájame ho na malé kúsky, pridáme ryžu, cesnak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Dunajská polievka
Pokrájanú zeleninu dusíme na masle s cibuľou asi 10 minút, potom ju zaprášime múkou, pridáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polievka z kapra
Očisteného, vypitvaného a umytého kapra pokrájame na menšie kúsky, osolíme a necháme stáť. Z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šťuka na rasci
Očistenú a vypitvanú šťuku umyjeme, pokrájame na porcie, osolíme, posypeme zomletou rascou a vnútornú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný pstruh s jablkami
Umyté a usušené pstruhy okoreníme na povrchu i zvnútra zmesou korenia na ryby.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč Bakony
Filety zo zubáča umyjeme, osolíme, okoreníme a opražíme na masti z obidvoch strán.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Perkelt zo sumca
Rybu očistíme, umyjeme a nakrájame na rezne. Cibuľu nasekáme nadrobno a pancetu nakrájame na kocky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filé zo zubáča na maďarský spôsob
Z očisteného, vypitvaného, vykosteného a umytého zubáča nakrájame fi lé, 180 g na porciu.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filé z kapra
Filé osolíme a okoreníme, pokvapkáme citrónom a necháme 15 minút odstáť. Potom ho opražíme na masle a odložíme nabok....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Perkelt z kapra
Kapra najskôr očistíme, vypitveme, rozkrojíme na polovice, osolíme a hlavu s plutvami odsekneme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybacia polievka Halászlé
Ryby umyjeme a spolu so zeleninou vložíme do hrnca a dáme variť. Osolíme, okoreníme, keď polievka začne vrieť,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ostré rybie ražniči
Očistené porcie kapra čiastočne odkostíme, osušíme, prešpikujeme plátkami cesnaku, okoreníme, poprášime čili korením (mletou štipľavou paprikou), nakrájame...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filé zapečené s topeným syrom
Filé osolíme, posypeme drvenou rascou, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľu v chladničke odležať.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapor vo vínnom cestíčku ako minútka
Jednotlivé porcie kapra, zbaveného kože a vykosteného osolíme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Praženica s rybacím mäsom
Na masle speníme cibuľu, pridáme kúsky vykosteného uvareného rybacieho mäsa a okoreníme podľa chuti.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh na masle
Pstruhy vložíme do osolenej vody s nakrájanou zeleninou, octom a korením. Varíme na miernom ohni 8 minút.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos na rošte
Lososa rozkrájaného na podkovy osolíme, okoreníme, potrieme olejom a položíme na rošt.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybacia polievka
Do osolenej vody dáme variť dobre umyté hlavy z kaprov, očistenú a umytú koreňovú zeleninu, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bretónsky šalát
Uvarenú rybu nakrájame nadrobno a dáme do šalátovej misy. Krevety rozkúskujeme, hlávkový šalát nakrájame a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polievka Bouillabaisse
Homára alebo langustu a kraby vyberieme z ulít. Očistené a vykostené ryby nakrájame na 8 cm...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Guláš z kapra
Cibuľu posekáme, papriky rozpolíme, zbavíme semien a nakrájame na rezance. Zeler nakrájame na kocky,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sardinková nátierka
Sardinky rozotrieme s maslom, pridáme postrúhanú cibuľu, olej a dobre vymiešame. Natretý chlieb ozdobíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos v lístkovom ceste
Mrkvu a pór nakrájame na veľmi tenké a dlhé rezance, krátko povaríme v osolenej vode a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybací paprikáš
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, na kúsky pokrájanú rybu, osolíme, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryba v aspiku
Očistenú rybu buď pokrájame na niekoľko častí, alebo menšiu vcelku vložíme do vriacej vody, v...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybie filé ako mozoček
Rybie filé pokrájame na kocky, osolíme, pokvapkáme citrónom a opečieme na časti oleja.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Perkelt z kapra
Kapra, ktorého sme najskôr očistili, vypitvali, rozkrojili na polovice, osolili a hlavu s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybie placky
Rybie mäso rozoberieme na malé kúsky a vmiešame do zemiakov, ktoré sme prelisovali.