Postup
-
1
Z očisteného, vypitvaného, vykosteného a umytého zubáča nakrájame fi lé, 180 g na porciu.
- 2
Jednotlivé kusy mierne osolíme a opečieme z obidvoch strán. Opečené kusy vyberieme a uchováme v teple. V oleji po opekaní ryby podusíme na plátky nakrájané šampiňóny s rascou, pridáme na rezance nakrájanú, očistenú papriku a krátko podusíme.
- 3
Nakoniec pridáme na kúsky nakrájané, olúpané rajčiaky. Do tohto základu vložíme opečené kusy zubáča, nasekanú petržlenovú vňať, so soľou rozotrený cesnak a krátko všetko podusíme.
- 4
Pri podávaní porcie zubáča polejeme zeleninovou zmesou. Vhodné prílohy sú varené zemiaky alebo dusená ryža.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu