Pstruh s plnkou zo šampiňónov

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009
12-15 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
60 g
2 ks
80 g
80 g




Postup

  1. 1

    Zeleninu a šampiňóny očistíme a najemno pokrájame. Na masle osmažíme do zlatista cibuľu, pridáme zeler, šampiňóny, osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Po chvíli pridáme strúhanku, smotanu a pažítku. Dobre zamiešame a chvíľu dusíme.

  3. 3

    Hotovou plnkou naplníme brušnú dutinu každého pstruha a zašijeme ju niťou. Ryby poprášime múkou a vložíme do maslom vymastenej zapekacej nádoby. Pečieme 12-15 minút pri teplote 180 °C.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia