Pstruh s plnkou zo šampiňónov

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009
12-15 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks
60 g
2 ks
80 g
80 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zeleninu a šampiňóny očistíme a najemno pokrájame. Na masle osmažíme do zlatista cibuľu, pridáme zeler, šampiňóny, osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Po chvíli pridáme strúhanku, smotanu a pažítku. Dobre zamiešame a chvíľu dusíme.

  3. 3

    Hotovou plnkou naplníme brušnú dutinu každého pstruha a zašijeme ju niťou. Ryby poprášime múkou a vložíme do maslom vymastenej zapekacej nádoby. Pečieme 12-15 minút pri teplote 180 °C.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby sladkovodné, Hlavné jedlá, Pečené, 50 špecialít z rýb

Diskusia k receptu