Pangasius na pytliacky spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 27. júla 2009
Pangasius na pytliacky spôsob
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

800 g
200 g
100 g
100 g
150 g
1 ks
1 dl
1 ks




Postup

  1. 1

    Filety z ázijskej ryby pangasius osolíme a pokropíme citrónom. Takto pripravenú rybu opečieme v teflónovej panvici na oleji z každej strany po 2 minúty.

  2. 2

    Opečené filety vyberieme a na tej istej panvici sprudka orestujeme šampiňóny nakrájané na plátky, oravskú slaninu nakrájanú na rezance, nakrájanú cibuľu a pór.

  3. 3

    Všetko dôkladne premiešame pridáme nakrájanú feferónku a zalejeme vínom. Krátko podusíme, osolíme a zahustíme škrobom zarobeným vo vode.

  4. 4

    K filetám podávame varené zemiaky s petržlenovou vňaťou a prelejeme ich omáčkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia