Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Filety z ázijskej ryby pangasius osolíme a pokropíme citrónom. Takto pripravenú rybu opečieme v teflónovej panvici na oleji z každej strany po 2 minúty.
- 2
Opečené filety vyberieme a na tej istej panvici sprudka orestujeme šampiňóny nakrájané na plátky, oravskú slaninu nakrájanú na rezance, nakrájanú cibuľu a pór.
- 3
Všetko dôkladne premiešame pridáme nakrájanú feferónku a zalejeme vínom. Krátko podusíme, osolíme a zahustíme škrobom zarobeným vo vode.
- 4
K filetám podávame varené zemiaky s petržlenovou vňaťou a prelejeme ich omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu