Šťuka na rasci

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009
6 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistenú a vypitvanú šťuku umyjeme, pokrájame na porcie, osolíme, posypeme zomletou rascou a vnútornú časť dobre potrieme surovým maslom.

  2. 2

    Poukladáme na rozohriaty grilovací rošt vnútornou stranou nahor a grilujeme 3 minúty.

  3. 3

    Potom porcie šťuky obrátime, obložíme maslom a znova grilujeme 3 minúty.

  4. 4

    Hotové upravíme na misu a obložíme rozličnou surovou zeleninou. Podávame so zemiakovou kašou.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby sladkovodné, Obed, Grilované, 50 grilovaných pochúťok

Diskusia k receptu