Pstruh dusený so smotanou

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009

Suroviny

4 ks
100 g
100 ml
60 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Pstruhy očistíme, umyjeme a osušíme. Potom ich osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, slabo pomúčime a na rozohriatom masle z oboch strán opečieme dozlata.

  2. 2

    Očistené šampiňóny pokrájame na plátky a podusíme. Opečené pstruhy zalejeme vínom a smotanou.

  3. 3

    Pridáme podusené šampiňóny a všetko spolu udusíme domäkka. Pstruhy podávame poliate omáčkou a šampiňónmi so zemiakmi, ktoré posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia