Vyprážané Tofu so zemiakovým šalátom
Vianočná klasika na odľahčenú tofu nôtu. Perfektne pasuje k zemiakovému šalátu.
Polievka z kuracích odrezkov z multifunkčného hrnca
Toto je polievka hotová raz-dva, bez väčšej námahy, bez stráženia a zaručene čistá, nezakalená....
Kuracie na tymiane so zemiakmi v multifunkčnom hrnci
Tento recept je, ako napovedá názov, pre tých, ktorí buď už vlastnia alebo sa rozhodujú či vlastniť tento druh kuchárskeho pomocníka....
Plnená cuketa na mexický spôsob
Určite vyskúšajte tento recept na skvelú zapekanú cuketu plnenú fazuľou, kukuricou a quinoou. Pridávam aj...
Kuracie prsia s vklepávanou marinádou
Variantov na prípravu kuraciny je na Varecha. sk naozaj dostatok. Existuje mnoho labužníkov, ktorí však...
Cestoviny so sušenou zeleninou
Zapečené cestoviny so sušenými paradajkami, sušenou paprikou, salámou a syrom.
Penne s nivovou omáčkou, šampiňónmi a špenátom
Pridávam recept na skvelé cestoviny so syrovou omáčkou doplnené o šampiňóny a baby špenát.
Jelenia krkovička na šípkovej omáčke
Jelenia krkovička je pekný kus mäsa. Rozmýšľal som čo s ňou. Takúto úpravu mi poradil...
Pečené kuracie stehná so zemiakmi
Kuracie stehná s chrumkavou kožou a napoly rozrezanými zemiakmi.
Bravčový perkelt kombinovaný s párkami k zelenej fazuľke
Kúpil som väčšie balenie „viedenských” párkov, ktoré vzhľadom pripomínali naše dávne „nedemokratické” spišské, ktoré podobne...
Bravčová panenka v slaninke s cibuľovou omáčkou
Jemná šťavnatá bravčová panenka pečená v slaninovom kabátiku podávaná s omáčkou z karamelizovanej cibuľky. Výborná mňamka...
Chutný šťavnatý pulled pork burger
Tento šťavnatý a chutný burger si musíte niekedy spraviť :) Recept vznikal za pochodu, jediné čo...
Zapečené špagety s enciánom
Špagety uvaríme klasicky v osolenej vode. Scedíme a vsypeme späť do hrnca.
Hlivová polievka
V hrnci speníme na oleji nakrájanú cibuľu. Pridáme pokrájanú hlivu, môžeme pridať aj sušené...
Tofu rezeň v sezamovej strúhanke
Chutné a rýchle jedlo z naturálneho Tofu skvele chutí so zemiakmi a zeleninovým šalátom. Hotové je...
Veľmi chutná fazuľová polievka so zelerom
Toto musíte ochutnať, tie chute sa tam našli doslova :) K tomuto receptu som prišla náhodou,...
Zapečená krupica so slaninou
Vôňa a chuť tejto pochúťky z nášho dávneho detstva, sú spojené s pamiatkou na moju úžasnú babičku z mamkinej strany, nami „smarkatými kotňakmi“ familiárne ale nežne oslovovanú lady Ann....
Pečené Tofu s červenou kapustou
Táto klasika vám bude chutiť! Ideálna na Vianoce, medzisviatkové obdobie aj na Silvestrovskú zábavu. Prajeme...
Šošovicová polievka s Tofu
Vianočná šošovicová polievka. Ak hľadáte alternatívu ku kapustnici, túto si zamilujete na prvé ochutnanie!
Kulhánske podkovičky so slaninkovou plienkou
Z umytého pstruha nakrájame podkovičky hrubé asi 1, 5 cm, ktoré osolíme a okoreníme. Na plátky...
Rizoto so sumčekom
Rybu zbavíme kože a pokrájame na 2–3 cm kúsky, osolíme a okoreníme. Maslo roztopíme, pridáme olivový...
Hubový nákyp s Tofu
Huby k Vianociam jednoducho patria! Vyskúšajte tento tradičný recept a odľahčite ho vďaka údenému Tofu. Za...
Danielí steak s fazuľovými strukmi a brusnicovou omáčkou
Veľmi rýchly recept na prípravu steakov z diviny, ktoré vhodne dopĺňajú fazuľové struky a nasladlá chuť...
Granadír s bryndzou
Áno, dobre vidíte. Skúste a vychutnajte dobrotu v ústach. Ochutnali sme to v lete...
Sekaná z diviaka s tekvicou
Mäso odblaníme a zomelieme nadrobno spolu s cibuľou a cesnakom. Pridáme horčicu, vajcia, majorán, mleté...
Vianočná kapustnica z údeného Tofu
Uvarte si tradičnú kapustnicu trochu inak - s použitím údeného Tofu chutí fantasticky, no jej príprava...
Hubové rizoto na taliansky spôsob s grilovanou panenkou
Veľmi chutné rizoto na taliansky spôsob pripravené v spolupráci so šéfkuchárom Jánom Vnenčákom.
Palacinky na slano s mäsovou plnkou
Ostal mi veľký plátok hovädzieho mäsa a orez z kuracieho i morčacieho mäsa z polievky. Roky...
Kurča na slížoch
Kurča umyjeme, osušíme, rozporcujeme a nasolíme. Slaninku si nakrájame na kocky. Kurča uložíme...
Hovädzie so smotanovo-zeleninovou omáčkou v jednom hrnci
Poznáte pod názvom sviečková na smotane, avšak toto je náš variant a po zjedení ešte dlho...