Foto: miomat
Skvelá kaša, ktorá poslúži ako príloha k hlavnému jedlu, alebo si ju môžete dať samotnú, napríklad s opečených chlebíkom.
Zdroj: mamigo.sk
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
na 100 °C
na 100 °C
Suroviny
3/4 odmerky k MioMatu |
|
3/4 odmerky k MioMatu |
|
1/2 odmerky k MioMatu |
|
1/2 odmerky k MioMatu |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
1 l |
|
Postup
-
1
Cibuľu očistite a nakrájajte, vložte spolu s prepláchnutou šošovicou, mungo fazuľou a slzovkou do nádoby "hrnček var".
- 2
Dolejte pitnú vodu tak, aby bola hladina medzi ryskami MIN a MAX.
- 3
Zapnite "hrnček var" a stlačte Mash/Soup. "hrnček var" vás po 25 minútach prekvapí vynikajúcou kašou. Ochuťte soľou a korením. Dobrú chuť!
Tiež kaša:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu