Hŕstková kaša

miomat - fotkaMioMat, 10. novembra 2021. Komerčný recept.
Hŕstková kaša
Foto: miomat

Skvelá kaša, ktorá poslúži ako príloha k hlavnému jedlu, alebo si ju môžete dať samotnú, napríklad s opečených chlebíkom.
Zdroj: mamigo.sk

4
porcie
5 minút
príprava
25 minút
na 100 °C

Suroviny

3/4 odmerky k MioMatu
3/4 odmerky k MioMatu
1/2 odmerky k MioMatu
1/2 odmerky k MioMatu
1 ks
1 l




Postup

  1. 1

    Cibuľu očistite a nakrájajte, vložte spolu s prepláchnutou šošovicou, mungo fazuľou a slzovkou do nádoby "hrnček var".

  2. 2

    Dolejte pitnú vodu tak, aby bola hladina medzi ryskami MIN a MAX.

  3. 3

    Zapnite "hrnček var" a stlačte Mash/Soup. "hrnček var" vás po 25 minútach prekvapí vynikajúcou kašou. Ochuťte soľou a korením. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu