Zemiaky s oškvarkami a s kačacou pečeňou
Dušan a Katarína Kováčovci
majitelia Lokál Bistra v Dudinciach, 14. novembra 2021
majitelia Lokál Bistra v Dudinciach, 14. novembra 2021

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
1,2 kg |
|
300 g |
|
1 ks (z vykŕmenej kačice) |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Sadlo dobre vyškvaríme a pridáme pečeň, ktorú orestujeme. Necháme odstáť.
- 2
Krv opražíme na cibuli, pridáme vyškvarené škvarky bez masti a nakrájanú pečeň. Osolíme, okoreníme. Všetko zmiešame s uvarenými zemiakmi.
- 3
Podávame s nakladanou zeleninou.
Tiež kačacia pečeň:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu