Kokosové karí s hlivou kráľovskou
Foto: blissofplants
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame hlivu.
- 2
Zohrejeme olej vo veľkej panvici. Pridáme huby a opražíme ich niekoľko minút.
- 3
Opečené huby prenesieme na tanier, na panvicu pridáme horčičné semienka a karí listy.
- 4
Pár sekúnd miešame, pridáme cibuľu nakrájanú na prúžky a opečieme do svetlozlata.
- 5
Vrátime hlivu do panvice s nakrájanými paradajkami, ochutíme, povaríme 2 minútky a zalejeme kokosovým mliekom.
- 6
Prikryjeme a na miernom ohni varíme zhruba 30 minút. Podávame s uvarenou ryžou.
Tiež hliva:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem milá @haji ?
Ďakujem milá @mijaita ? ani tu ju na trhoch nemajú, iba v obchode obalenú v plastickom balení??
Woow, vyzerá to perfektne, páči sa mi tvoj tanier??jedlo na ňom krásne vynikne ? tento recept som mala z časopisu ? nepoužívam kokosové mlieko často, mne príde že má výraznú chuť..tvoj nick je tiež super??
Ďakujem krásne 🤗