Guláš z červenej fazule
Prvýkrát som do fazuľového guláša pridala aj menšiu cviklu (keďže cvikla má dosť výraznú chuť, tak len jednu)....
Bravčové kotlety s jablkovým pyré
Bravčové kotlety z plemena prasiat Duroc, ktoré bolo pôvodne vyšľachtené v USA.
Topinamburový krém s hľuzovkovým olejom
Asi nik nepochybuje, že zemiak patrí do slovenskej kuchyne. No vedeli ste, že topinambur...
Lahodné rezy s karamelovou plnkou s burizónmi
Veľmi zaujímavá kombinácia karamelovej plnky s burizónmi a jemného krému s bielou čokoládou. Jednoduchá príprava zákuska....
Veľmi jednoduchý a chutný jahodový koláč
Veľmi chutný a na prípravu jednoduchý jahodový koláč.
Lístkové jahodové muffiny
Super rýchlovka, ktorá vás stojí len pár minút. Kombinácia sladkých čerstvých jahôd a lístkového cesta...
Zapekané tortily taquitos
Očistené a na kocky nakrájané zemiaky uvaríme. Keď sú mäkké, vodu zlejeme.
Ryžová kašička s jahodami
Zostala mi ryža a zároveň sme dostali jahody. Tak som dcérke spravila takúto dobrotu. Dokonca...
Eclairs dvakrát rýchlejšie - s jemným krémom bez varenia
Mimoriadne jemné zákusky, na ktoré sa tešia všetci.
Divadelná párty s režisérom Petrom Weincillerom
Režisér a riaditeľ divadla Teatro Colorato, Peter Weinciller, nám v tomto videu ukáže niekoľko tipov...
Tantuni
Výborný turecký street food. Zdroj dávam do linku dole, recepty sa mierne líšia, ja...
Pohánkové rizoto so zeleninou
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu s cesnakom, pridáme nadrobno nakrájanú papriku, na malé kúsky...
Dvojžĺtková domáca majonéza a tatárska omáčka
Recept na majonézu som našiel na stránke toprecepty. cz. Návod na tatársku omáčku mám od kamaráta...
Jednoduchá a zdravá zapekaná brokolica
Jednoduchý recept na úžasnú zapekanú brokolicu, ktorú môžete jesť bez výčitiek.
Vynikajúci tvarohový koláč s pudingovou plnkou
Chuť jemného tvarohu medzi krehkým cestom a pudingovou plnkou prekvapí aj malých fanúšikov tvarohových koláčov.
Rýchla hrnčeková bublanina
Odkedy som tento recept prvýkrát vyskúšala, tak iný už ani nerobím. Odporúčam! Bublanina je dobrá...