Srnčí chrbát s karfiolovým pyré
Peter Dian
šéfkuchár reštaurácie Ava Simone v hoteli The Grand Vígľaš, 11. augusta 2022
šéfkuchár reštaurácie Ava Simone v hoteli The Grand Vígľaš, 11. augusta 2022

Foto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Chrbát pripravíme technikou sous vide pri 60 stupňoch (ak máme doma prístroj) alebo dáme pripravovať do uzatvorenej nádoby v rúre. Potom ho na panvici na oleji opečieme z každej strany. Podľa preferencie podlievame ríbezľovým vínom, vývarom a zjemňujeme maslom.
- 2
Karfiol uvaríme v smotane na varenie, rozmixujeme a dochutíme soľou a bielym mletým korením.
- 3
Mäso servírujeme s karfiolovým pyré. Zdobíme blanšírovanou baby mrkvou a maslovým hráškom.
Tiež srnčí chrbát:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu