Šalát s cícerom, kuracím mäsom a avokádovým dipom
Peter Dian
šéfkuchár reštaurácie Ava Simone v hoteli The Grand Vígľaš, 13. augusta 2022
šéfkuchár reštaurácie Ava Simone v hoteli The Grand Vígľaš, 13. augusta 2022

Foto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do pripravenej misky natrháme viac druhov listového šalátu (napríklad ľadový, rukolu, listy červenej repy). Pridáme cícer, nakrájanú reďkovku a paradajky.
- 2
Na panvici s olejom opečieme kúsky kuracieho mäsa a naservírujeme na šalát.
- 3
Dip: Očistené nakrájané avokádo, šťavu z limetky, soľ, biele mleté korenie a smotanu na varenie spolu rozmixujeme.
Tiež Šalát:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu