Čokoládová guľa s vanilkovou zmrzlinou a horúcimi malinami
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 13. augusta 2022
mesačník Varecha, 13. augusta 2022
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Chcete sa osviežiť v horúcom lete? Vyskúšajte tajný recept Hotela Kaštieľ Mojmírovce.
2
porcie
porcie
15 (+ chladenie) minút
príprava
príprava
3 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Na silikónovú guľu v tvare pologule natrieme štetcom alebo lyžicou tenkú vrstvu čokolády a necháme stuhnúť v chladničke.
- 2
Maliny chvíľu povaríme s javorovým sirupom a odstavíme z ohňa.
- 3
Stuhnuté čokoládové pologule opatrne vyberieme z foriem, naplníme zmrzlinou a podávame s horúcimi malinami.
Tiež dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu