Kuracie soté s cestovinami
Kuracie prsia mám rada na všetky spôsoby, hlavne kvôli rýchlemu vareniu.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 500 g |
|
| 2 ks |
|
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| 1/2 PL |
|
| 2 PL |
|
| 1 ks čerstvá |
|
| 1 ks |
|
| 2 strúčiky |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| 1 PL (alebo masť) |
|
| 1 dl |
|
| 250 g |
|
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájam na kocky, osolím a okorením.
- 2
Mäso, nakrájanú cibuľu, cesnak a mrkvu chvíľku orestujem na oleji alebo masti.
- 3
Pridám ešte mletú červenú papriku, podlejem vodou a dusím skoro domäkka.
- 4
Nakoniec pridám nakrájanú papriku, kečup a všetko dovarím do mäkka a primiešam sterilizovaný hrášok a kukuricu.
- 5
Pokiaľ sa soté varí, uvarím cestoviny podľa návodu. K soté mám rada i ryžu.
- 6
A je to. Želám vám dobrú chuť.
Tiež kuracie soté:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Pozdravujem vsetkych ;-)
Ďakujem. Kečup dávam pri konci varenia. To bol môj prvý recept, už sa asi nedá opraviť, ale nie je to až taká chyba.🙂
Prečítaj si bod č.4