Kuracie soté s cestovinami
Foto: jany1976
Kuracie prsia mám rada na všetky spôsoby, hlavne kvôli rýchlemu vareniu.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
2 ks |
|
200 g |
|
200 g |
|
1/2 PL |
|
2 PL |
|
1 ks čerstvá |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 PL (alebo masť) |
|
1 dl |
|
250 g |
|
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájam na kocky, osolím a okorením.
- 2
Mäso, nakrájanú cibuľu, cesnak a mrkvu chvíľku orestujem na oleji alebo masti.
- 3
Pridám ešte mletú červenú papriku, podlejem vodou a dusím skoro domäkka.
- 4
Nakoniec pridám nakrájanú papriku, kečup a všetko dovarím do mäkka a primiešam sterilizovaný hrášok a kukuricu.
- 5
Pokiaľ sa soté varí, uvarím cestoviny podľa návodu. K soté mám rada i ryžu.
- 6
A je to. Želám vám dobrú chuť.
Tiež kuracie soté:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pozdravujem vsetkych ;-)
Ďakujem. Kečup dávam pri konci varenia. To bol môj prvý recept, už sa asi nedá opraviť, ale nie je to až taká chyba.🙂
Prečítaj si bod č.4