Kuracie soté
Kuracie soté

Kuracie soté s cestovinami

jany1976 - fotkajany1976, 16. augusta 2022
Kuracie soté s cestovinami
Foto: jany1976

Kuracie prsia mám rada na všetky spôsoby, hlavne kvôli rýchlemu vareniu.

4
porcie
15 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 ks
200 g
200 g
1/2 PL
2 PL
1 ks čerstvá
1 ks
2 strúčiky
 podľa chuti
 podľa chuti
1 PL (alebo masť)
1 dl
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájam na kocky, osolím a okorením.

  2. 2

    Mäso, nakrájanú cibuľu, cesnak a mrkvu chvíľku orestujem na oleji alebo masti.

  3. 3

    Pridám ešte mletú červenú papriku, podlejem vodou a dusím skoro domäkka.

  4. 4

    Nakoniec pridám nakrájanú papriku, kečup a všetko dovarím do mäkka a primiešam sterilizovaný hrášok a kukuricu.

  5. 5

    Pokiaľ sa soté varí, uvarím cestoviny podľa návodu. K soté mám rada i ryžu.

  6. 6

    A je to. Želám vám dobrú chuť.

Diskusia k receptu

leaela
Vitaj na vareche.medzi surovinami je kecup a v postupe chyba.kedy ho treba pridat?zvolil by som iny tvar cestovin,alebo skor ryzu ako pises.
Pozdravujem vsetkych ;-)
jany1976
@leaela (16.8.2022 22:41)

Ďakujem. Kečup dávam pri konci varenia. To bol môj prvý recept, už sa asi nedá opraviť, ale nie je to až taká chyba.🙂

Zaujímavé video z archívu TV Varecha