Tagliatelle s kuracím mäsom a paradajkovou omáčkou

borec110 - bez fotkyborec110, 14. augusta 2022
5 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g (cestoviny)
500 g
3 ks
2 ks
1 konzerva
1 bal.




Postup

  1. 1

    Kuracie maso nakrájame na menšie kusky, dáme do misky. Pridáme 1 strúčik cesnaku a 1 nasekanú cibuľu. Osolíme, okoreníme a pridáme časť lúpaných paradajok (ja som použila v konzerve Gianna). Zmes odložíme asi na pol hodiny do chladničky.

  2. 2

    Na masle opražíme nakrájanú cibuľu spolu s cesnakom. Pridáme zmes z chladničky a opekáme, kým mäso nie je mäkké. Medzitým si uvaríme cestoviny v osolenej vode.

  3. 3

    K mäsu pridáme zvyšok lúpaných paradajok (prípadne pridám paradajkovú omáčku a pod.). Zalejeme smotanou, dochutíme korením a povaríme.

  4. 4

    Pridáme uvarené cestoviny, bazalku, premiešame a krátko prehrejeme.

  5. 5

    Dobrú chuť

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia