Tagliatelle s kuracím mäsom a paradajkovou omáčkou
5 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie maso nakrájame na menšie kusky, dáme do misky. Pridáme 1 strúčik cesnaku a 1 nasekanú cibuľu. Osolíme, okoreníme a pridáme časť lúpaných paradajok (ja som použila v konzerve Gianna). Zmes odložíme asi na pol hodiny do chladničky.
- 2
Na masle opražíme nakrájanú cibuľu spolu s cesnakom. Pridáme zmes z chladničky a opekáme, kým mäso nie je mäkké. Medzitým si uvaríme cestoviny v osolenej vode.
- 3
K mäsu pridáme zvyšok lúpaných paradajok (prípadne pridám paradajkovú omáčku a pod.). Zalejeme smotanou, dochutíme korením a povaríme.
- 4
Pridáme uvarené cestoviny, bazalku, premiešame a krátko prehrejeme.
- 5
Dobrú chuť
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu