Slovenská kuchyňa (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Zemiakový paprikáš

Hovädzie mäso

Tento recept je velmi jednoduchý a na pripravu rýchly.

prazdny

Šalátová polievka od mamičky

Polievky

Je to tá najlepšia polievka, ktorú som zbožňovala aj s mojim bratom keď sme boli krpci...

prazdny

Orechové srdiečka

Dezerty

Recept mám od kolegyne Lucky.

prazdny

Rezy Miša

Dezerty

je vyborny chuti ako tvarohový nanuk miša dobru chuť!

prazdny

Kurča na pive

Kuracie mäso

perfektný recept

prazdny

Kuracia kalorická roláda

Kuracie mäso

ospravedlňujem sa za esteticky nie veľmi vydarenú fotku ... no nedalo sa :) :) :) proste...

prazdny

Malinovo tvarohová tortička

Torty

Ako prvé spravíme korpus robila som podľa tohoto receptu : http://varecha. pravda. sk/recepty/kakaovy-olejovy-korpus-na-tortu-fotorecept/17134-recept. html

prazdny

Citrónový krémovník

Koláče

Každú sobotu mám problém. Uspokojiť koláčové chúťky mojich chlapov, ktorí si víkend bez koláča nevedia...

prazdny

Slané slimáky

Bravčové mäso

Tento recept sa pripravuje deň vopred, najlepšie večer a ráno alebo pred obedom pokračovať.

prazdny

Šunkové fliačky

Bravčové mäso

Fliačky si uvaríme podľa návodu. Do uvarených fliačkov pridáme uvarený údený bôčik nakrájaný na kocky, ...

prazdny

Šunková roláda

Slané chuťovky

Vajcia uvaríme natvrdo, necháme vychladnúť a olúpeme. Roztlačíme vidličkou vajcia a pridáme tvaroh, mlieko,...

prazdny

Krehké pistáciové koláčiky

Koláče

Pečieme na poslednú chvíľu...

prazdny

Kotlety od Remculy

Bravčové mäso

Už ráno, když jsem se vzbudila-jsem blázen, asi 5. 30 hod jsem si říkala, ...

prazdny

Medvedie labky s pazúrikmi

Dezerty

Trošku som sa dnes pohrala s labkami, ktoré sú iné ako tie klasické. Ale nedalo...

prazdny

Bobaľky -po našim-

Bezmäsité jedlá

. moje úplne prvé, doma robené bobaľky. doteraz ich robievala mamka... makové tie sú...

prazdny

Krémová tekvicová polievka so zemiakmi

Bezmäsité jedlá

Voňavá krémová tekvicová polievka počas jesene zasýti aj zahreje. A nielen žalúdok, ale aj dušu, pretože sa v nej dajú krásne zužitkovať varené zemiaky zo včerajšieho obeda a nič tak nevyjde nazmar....

prazdny

Pečená krkovička so zeleninou a s fazuľou

Bravčové mäso

Je šťavnatá, jej príprava je jednoduchá a dá sa urobiť na veľa spôsobov. V našej...

prazdny

Francúzske zemiaky

Hlavné jedlá

Bežné jedlo zo zemiakov na všedný deň, ale aj na celý víkend. Uvarím v sobotu...

prazdny

Citrónový zákusok

Dezerty

veľmi jemný zákusok, výborný a jednoduchý na prípravu aj zapamätanie :)

prazdny

Kapsička Chorizo obaľovaná v Hraške

Hlavné jedlá

Jak je možná známo, vařím poslední dobou sobě něco jiného a příteli taky. Někdy je...

prazdny

Slepačí vývar z domácej sliepky s domácimi rezancami

Večera

Výborný vývar z domácich surovín a k tomu domáce rezance. Ruku na srdce, kto by...

prazdny

Slaná torta na sviatočný obed

Bravčové mäso

K dnešnému sviatku , sviatočný obed... :)))

prazdny

Syrek na Veľkú noc zo Šariša

Bezmäsité jedlá

Syrek je jedlo, ktoré nesmie na Šariši na stole pri veľkonočných raňajkách chýbať. Je súčasťou veľkonočnej misy spolu so šunkou, klobásou a vajíčkami....

prazdny

Maslový koláč

Koláče

Rýchla pochúťka pre deti.

prazdny

Bublanina

Koláče

Túto bublaninu rada robím, lebo pri nej nie je veľa špinavých riadov, všetko sa pripravuje...

prazdny

Sviatočná misa...

Bravčové mäso

Takto bohato pripravenú misu robím, keď očakávam hostí, keď je u nás hostina... čiže posviacka,...

prazdny

Fazuľová polievka s klobáskou a kôprom

Polievky

Velmi chutné jedlo, ktoré veru máme radi. Varíme ju často ako v lete tak aj cez...

prazdny

Jahodové poháre

Dezerty

Rýchly dezert z jahôd do pohára.

prazdny

Grilovaná zelenina

Prílohy

Ugrilovaná zeleninka je vhodná ako príloha k mnohým jedlám.

prazdny

Zemiakovo-kapustová placka plnená údenou klobásou

Hlavné jedlá

Jednoduchá, veľmi chutná zemiakovo-kapustová placka, ktorú som naplnila kolieskami údenej klobásy opečenej na cibuli.

prazdny

Hovädzie mäso na pive

Hovädzie mäso

Dobrá chutná hovädzina s chuťou slaniny a piva.

prazdny

Zelená fazuľka s perkeltom po flotsky

Hovädzie mäso

Prečo „perkelt po flotsky”? Nuž z „kosťovice” mi ostali dva taniere mäsa....