Zeleninová roláda

Jozef Lakatos
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 14. septembra 2011
Zeleninová roláda
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20-25 minút
príprava
20 minút
na 250 °C

Suroviny

2 ks
1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
2-3 ks
250 g




Postup

  1. 1

    Zeleninu osolíme, okoreníme, ugrilujeme, papriku a paradajky ošúpeme. Pokrájame nahrubo a v miske pomiešame s olivovým olejom a koreninami a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Cesto roztiahneme na hrúbku 0,4 cm – naložíme naň zeleninu, posypeme nakrájaným alebo rozmrveným syrom a zvinieme do rolády.

  3. 3

    Pečieme na 180 0C asi 15 minút a potom päť minút na 250 0C.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia