Zeleninová roláda
Jozef Lakatos
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 14. septembra 2011
šéfkuchár pizzerie Grosso v Komárne, 14. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20-25 minút
príprava
príprava
20 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Zeleninu osolíme, okoreníme, ugrilujeme, papriku a paradajky ošúpeme. Pokrájame nahrubo a v miske pomiešame s olivovým olejom a koreninami a necháme vychladnúť.
- 2
Cesto roztiahneme na hrúbku 0,4 cm – naložíme naň zeleninu, posypeme nakrájaným alebo rozmrveným syrom a zvinieme do rolády.
- 3
Pečieme na 180 0C asi 15 minút a potom päť minút na 250 0C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu