Filet s daniela s marhuľovým čatní

Peter Duranský
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave, 10. októbra 2011
Filet s daniela s marhuľovým čatní
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

720 g, filety po 180 g
500 g
10 g
10 g
80 g
1 dl




Postup

  1. 1

    Filety z daniela prudko ugrilujeme, pečieme pri 180 °C 7 až 8 minút, vytiahneme a mäso necháme odkrviť, o 5 minút môžeme podávať.

  2. 2

    Pyré zo sladkých zemiakov: Sladké zemiaky pečieme v šupke na vrstve soli pri 180 °C 45 minút, po zmäknutí ich ošúpeme, prepasírujeme a rozmixujeme. Hotové pyré dochutíme soľou a korením, pridáme trošku prepusteného masla.

  3. 3

    Mrkvičku, hrozno a fazuľky pripravíme na prepustenom masle, dosolíme a podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia