Filet s daniela s marhuľovým čatní
Peter Duranský
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave, 10. októbra 2011
šéfkuchár reštaurácie Camouflage v Bratislave, 10. októbra 2011

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Filety z daniela prudko ugrilujeme, pečieme pri 180 °C 7 až 8 minút, vytiahneme a mäso necháme odkrviť, o 5 minút môžeme podávať.
-
2
Pyré zo sladkých zemiakov: Sladké zemiaky pečieme v šupke na vrstve soli pri 180 °C 45 minút, po zmäknutí ich ošúpeme, prepasírujeme a rozmixujeme. Hotové pyré dochutíme soľou a korením, pridáme trošku prepusteného masla.
-
3
Mrkvičku, hrozno a fazuľky pripravíme na prepustenom masle, dosolíme a podávame.
Diskusia k receptu